موبایل نورد 2 در بخش جلویی با یک نمایشگر ۶.۴۳ اینچی AMOLED و ۹۰ هرتزی همراه است  که رزولوشن FHD+ دارد. یک دوربین سلفی 32 مگاپیکسلی هم در  بالای این نمایشگر قرار گرفته که بر خلاف پارسال، امسال دیگر شاهد  دوربین‌های سلفی دوگانه نیستیم. پارسال در کنار دوربین سلفی اصلی، یک  دوربین التراواید سلفی هم حاضر بود اما در نهایت استقبال چندان خوبی از آن  نشد و بسیاری یک دوربین را ترجیح می‌دادند. در طرف دیگر،گوشی موبایل نورد 2 حالا  بلندگوهای استریو دوتایی دارد که در سال گذشته شاهد آن نبودیم.

در بخش پشتی این گوشی  سه  دوربین قرار گرفته‌اند که یکی از نسل قبلی کمتر است و دوربین اصلی وان پلاس  نورد 2 قطعا جذاب‌ترین ماژول این سه دوربین خواهد بود که این دوربین درواقع  همان دوربین اصلی گوشی وان پلاس 9 پرو است که از سنسور 50 مگاپیکسلی سونی IMX766  استفاده می‌کند.در کنار این دوربین  یک دوربین 8 مگاپیکسلی التراواید داریم که انتظار نمی‌رود عکس‌های  شارپی تحویل بدهد. دوربین سوم هم یک دوربین 2 مگاپیکسلی مونوکروم است.


وان پلاس از روز اولی که ساخته شده و فعالیتش را شروع کرده، همیشه به  چیپست‌ها و پردازنده‌های کوالکام وابسته بوده است. اما جالب اینجاست که این  بار و برای این گوشی، سراغ شرکت مدیاتک رفته و از چیپست دیمنسیتی 1200 AI  استفاده کرده است. این پردازنده عملکردی نزدیک به پرچمداران ارائه می‌کند و  در این گوشی  رم 6، 8 و 12 گیگابایتی عرضه می‌شود و حافظه داخلی این موبایل  هم می‌تواند 128 یا 256 گیگابایتی باشد.

برای باتری موبایل وان پلاس نورد از دو باتری استفاده می‌ شود  که در مجموع 4500  میلی‌آمپر ظرفیت دارد. دلیل استفاده از دو باتری نیز به شارژر 65 واتی  این گوشی است که با این شارژر می‌توان باتری این گوشی را از صفر تا صد  درصد تنها در 30 دقیقه شارژ کرد. رابط کاربری وان پلاس نورد 2 نیز Oxygen  OS 11.3 است که روی اندروید 11 سوار شده. خود کمپانی  وان پلاس هم قول داده که دو  بروزرسانی بزرگ اندروید برای این گوشی و سه سال بروزرسانی‌های امنیتی را  عرضه کند. این یعنی اندروید 13، آخرین اندرویدی خواهد بود که روی این گوشی  می‌بینیم.

وان پلاس نورد 2 در سه رنگ آبی، خاکستری و سبز عرضه می‌شود  که مدل سبز‌ رنگ، پوشش چرمی گیاهی دارد. مدل پایه وان پلاس نورد 2 شامل  6/128 گیگابایت رم و حافظه داخلی م‌شود و قیمت آن ۳۹۹ یورو است.